Пужайчереда Л. М. Цікаві кулінарні досліди / Лариса Пужайчереда, Вікторія Карнаушенко ; іл. О. О. Кришталь. – Харків : Основа, 2024. – 80 с. : іл. – (PRO науку).
Книжка запрошує у світ цікавої та смачної науки – кулінарії! За допомогою кухонного приладдя можна створити справжню дослідницьку лабораторію прямо у своїй оселі! Адже звичайні продукти можна поєднувати так, що виходять неймовірні кулінарні дива, та ще й з новими смаками. На сторінках цієї книги ви знайдете: покрокові рецепти простих страв, які можуть приготувати діти від 5 років, з батьками й самостійно, секрети кулінарної науки: як визначити натуральність молочних продуктів та меду, порізати цибулю без сліз або чому в десерти додають сіль, і звичайно – правила безпеки на кухні. Завдяки цій книжці, можна навчитися готувати ліниві вареники, панкейки, кейк-попси та навіть японський десерт! Уперед до солодких та смачних кулінарних досліджень!
Для читачів дошкільного та молодшого шкільного віку.

