background
 

Навчання «До читання – через розваги» для шкільних бібліотекарів і бібліотекарів публічних бібліотек Балаклеївської, Березняківської, Білозірської, Сагунівської, Тернівської територіальних громад провели фахівці Черкаської обласної бібліотеки для дітей спільно із Центром професійного розвитку педагогічних працівників Білозірської сільської ради.

До читання – через розваги

У червні поточного року Український інститут книги оголосив Конкурс культурно-мистецьких проєктів, спрямованих на організацію і проведення заходів з промоції читання. Черкаською обласною бібліотекою для дітей напрацьовано значний досвід залучення дітей до книги і бібліотеки. Тож участь у конкурсі стала гарною нагодою поділитися своїм доробком з фахівцями області та влаштувати для дітей яскраве літературне свято.

44 фахівці дитячих та публічних бібліотек територіальних громад Черкаської області долучилися до онлайн-консультації «Літні активності з бібліотекою», яку організувала на платформі ZOOM обласна бібліотека для дітей.

Під такою назвою відбулась підсумкова онлайн-нарада, організована Черкаською ОУНБ ім. Тараса Шевченка для керівників галузі культури територіальних громад, керівників та бібліотекарів ПБ Черкащини.