background
Презент до Дня дарування книг

З-поміж численних свят, які відзначаються 14 лютого, улюбленим для нашого закладу є, звісно, День дарування книжок. А цього року він вийшов дійсно особливим, адже ми отримали несподіваний і дуже щедрий літературний подарунок від нашої колишньої читачки Марії Гонтаревої. 38 найпопулярніших, найзапитуваніших і найнеобхідніших нам бестселерів на 10 тисяч гривень (!) поповнили бібліотечний фонд і після швидкої процедури обробки й каталогізування будуть доступні нашим читачам. Ми безмежно вдячні дарувальниці й хочемо поділитися з вами своєю радістю!

Цього разу очі розбігатимуться навіть у найвибагливіших читачів! Серед подарунків з’явилися: свіжа трилогія Єви Фьоллер «Час магії» про мандрівників у часі, серія про школу перевертнів «Діти лісу» Каті Брандіс, продовження пригод агенції мисливців на привидів «Локвуд і Ко» Джонатана Страуда, яскраві історії від знаменитих зарубіжних й українських авторів Тома Флетчера, Керстін Гір, Наталії Довгопол, Дари Корній, Наталії Щерби, Андрія Кокотюхи, Наталії Матолінець, Олени Захарченко, Катерини Бабкіної та ін. Є також перевидання вічно актуальної дитячої класики від Всеволода Нестайка, Віктора Близнеця, Ярослава Стельмаха.

Наша щедра дарувальниця – Марія Гонтарева – українка, яка тривалий час живе й працює в Данії. Вона щиро любить читання й театр і зізнається, що кожна книга для неї – концентрований спогад, асоціація про щасливі або чимось знакові в житті події. Тому вона дбайливо збирає сімейну бібліотеку, прищеплюючи своїй дитині трепетне й уважне ставлення до кожного видання. Власне, ми цілковито поділяємо таке ставлення Марії до книжок, адже кожна історія, прочитана й пережита разом із героями, лишає на собі крихітний відбиток читацької душі. І саме тому кожна книжка особлива. Тепер, завдяки Марії, на наших читачів чекатимуть нові видання, готові стати для когось порадником, другом, розрадою, очевидцем важливих життєвих подій.

Ви також можете зробити свій внесок у велику книжково-бібліотечну родину й подарувати для наших користувачів видання, що чимось вразили ваше серце або заінтригували розум. Література потрібна в будь-який день, а не лише 14 лютого. Кожне видання обов’язково знайде вдячного й зацікавленого читача.

 

image002.jpg image003.jpg