background
Діти з Черкащини перемогли в міжнародному конкурсі!

Відразу двоє юних художників із Черкаської області здобули перемогу в Міжнародному конкурсі дитячої листівки «Дітям світу – сонце й мир!», організованому Національною бібліотекою України для дітей! 11-класник із смт Драбова Олександр Перехрест отримав Гран-прі конкурсу у віковій категорії 9 – 11 класів. Учениця 8 класу з м. Черкас Марія Щигорець посіла І місце у віковій категорії 5 – 8 класів.

Змагання було оголошене до Міжнародного дня захисту дітей 1 червня. Підсумки почесне журі підбило до Всесвітнього дня дитини 20 листопада. Участь у конкурсі взяли діти 6 – 18 років з усіх куточків України, а також Литовської, Чеської та Естонської республік, які всі разом намалювали 3 129 листівок із закликами про мир не лише в Україні, а й в усьому світі. Переглянути повний перелік переможців та їхні роботи можна на сайті Національної бібліотеки України для дітей. Листівки черкаських переможців – перед вами.

Вітаємо лідерів змагання з таким значним досягненням! Такі конкурси вкотре доводять, наскільки талановиті в нас діти і як гостро вони відчувають усе, що діється навколо. Бажаємо вам майбутніх творчих досягнень і всім нам – миру та перемоги!   

 

image001.jpg image002.jpg