background

Комплект із п’ятдесяти листівок із відтворенням власного малюнка та подарунок від Черкаської обласної бібліотеки для дітей одержав кожен із 6 переможців обласного конкурсу «Добра листівка». Церемонія нагородження відбулася в книгозбірні напередодні Дня святого Миколая в межах святково-розважальної програми «Я святому Миколаю три бажання загадаю». Крім юних художників свято, організоване відділом масової роботи та естетичного виховання, відвідали учні 3-А класу Першої міської гімназії.

Учасникам змагання, що проходило до Всеукраїнського дня бібліотек довелося неабияк попрацювати для перемоги. Вони мали створити не лише яскравий, незвичний і переконливий малюнок, що надихає на читання, а й вигадати до нього мотиваційний слоган. Чимало юних художників гідно впоралося із завданням, тож журі довелося посперечатися. Як проходив конкурс і які роботи стали фіналістами, читайте в статті про підсумки, опублікованій раніше на сайті бібліотеки.

На нагородження ж зібралися всі переможці – не тільки із м. Черкас, а й із смт. Драбова та із смт. Чорнобая. Супроводжували дітей батьки, друзі та викладачі малювання (здебільшого ці талановиті читачі навчаються в художніх школах). Директор Черкаської обласної бібліотеки для дітей Лідія Ушакова подякувала лауреатам за участь і чудові роботи, поспілкувалася з ними й дала можливість поділитися з однолітками власним ставленням до літератури та мистецтва.

Гідним обрамленням церемонії нагородження стала святково-розважальна програма. Врученню призів передувала вікторина й інші інтелектуальні ігри до Дня святого Миколая, до яких були залучені всі присутні на заході діти. Наприкінці учні 3-А класу Першої міської гімназії також отримали в подарунок листівки від усіх 6 переможців конкурсу й мали можливість взяти автограф у юних художників.

002.jpg 003.jpg 004.jpg 005.jpg 006.jpg 007.jpg 008.jpg 009.jpg