background
Книжковий подарунок до Дня святого Миколая

Кажуть, що найкращий подарунок – це книга. Підтверджуємо! Особливо, коли його дарують бібліотеці, та ще й до дуже хорошого, улюбленого дітлашнею свята – Дня святого Миколая. Черкаська обласна бібліотека для дітей висловлює щиру подяку відразу двом дарувальникам, які привітали наш заклад і, водночас, зробили презент усім нашим читачам.

10 книг ми отримали від видавництва «Навчальна книга – Богдан». Це набір яскравих арт-енциклопедій Діанни Астон і Сильвії Лонґ про метеликів, каміння, яйця птахів, насіння різних рослин. А також комплект книг Лемоні Снікет із серії «Лихо та й годі». 33 книги заклад отримав від постійного друга бібліотеки, що побажав лишитися не названим. Це сучасні, запитувані видання різних жанрів від різних українських видавництв. Серед них ви знайдете детективні серії Інід Блайтон про славетну п’ятірку вивідачів і відданого пса та Стіва Стівенсона про Агату Містері; фентезі й фантастику Ренсома Ріґґза, Анни Каньтох, Ерін Гантер; пригодницькі цикли про «Клуб червоних кедів» і «Легенди Морського Аду»; збірку різдвяних оповідань українських письменників і ще багато цікавого.

Незабаром повний перелік видань з’явиться в рубриці «Книги в дарунок» (розділ «Радимо прочитати») та в електронному каталозі на сайті бібліотеки. Щойно видання будуть оброблені й передані до відділів обслуговування, вони будуть доступні читачам.

02.jpg 03.jpg