background
Переможець літературного конкурсу "Лоскотон" у 2021 році – Наталія Бонь

Щиро вітаємо письменницю Наталію Бонь з перемогою у літературному конкурсі творів (книг, збірок) для дітей «Лоскотон»! Відзнаку їй принесла напівказкова повість «Карамелька» – твір про взаємини тварин та людей, про добро і зло, про відчуття і почуття, що притаманні як людям, так і тваринам, що живуть поруч із нами.

Наталія Бонь – письменниця, добре відома як молодшим читачам, так і підліткам. Її перу належать такі книги, як: «Для чого сходить сонечко», «Морозиво в кишені», «Бізнесбойз із Веселівки», «Кольорові небилиці». У 2018 році вона здобула перемогу в конкурсі «Молода коронація – 2018» за твір «Більше щоденників я не пишу, або До чого тут верблюд». На регулярній основі Наталія Євгенівна співпрацює із журналами «Джміль», «Малятко», «Пізнайко», «Учитель початкової школи».

Нагадуємо, що літературний конкурс творів (книг, збірок) для дітей «Лоскотон» був започаткований у 2018 році Департаментом освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради спільно з Черкаською обласною організацією Національної спілки письменників України. Він розрахований як на професійних майстрів пера, так і на аматорів і покликаний популяризувати якісну дитячу літературу українських авторів. Його підсумки традиційно підбивають наприкінці травня.

Пишаємося, що напівказкову повість «Карамелька» до участі  в цьому конкурсі рекомендувала саме Черкаська обласна бібліотека для дітей.

Бажаємо Наталії  Євгенівні творчої наснаги й подальших успіхів!