background

    До бібліотеки завітали учасники „Літературного пароплава” відомі українські та російські письменники, літературознавці, журналісти.

   З учнями 2-го та 3-го класів Першої міської гімназії спілкувалися російський дитячий поет Вадим Левін, популярний телеведучий, журналіст, письменник і знавець гри „Що? Де? Коли?” Борис Бурда.

   Багато цікавого і нового почерпнули для себе і діти, і гості, адже їхня зустріч відбувалася у формі діалога.

   Вадим Олександрович читав дітям вірші російських авторів Емми Мошковської та Ренати Мухи, водночас перевіряючи учнів на уважність, кмітливість, ерудицію. Борис Олександрович розповідав дітям про цікаві факти із життя домашніх тварин.

   Ірен Роздобудько, по секрету, повідала учням 3-4-х класів Першої міської гімназії про те, що в дитинстві була неабиякою вигадницею і пустункою, а тому дуже полюбляла різноманітні пригоди. Дуже сподобалися юним читачам дитячі твори письменниці, які зачитувала їм авторка. Під час спілкування Ірен Віталіївна відповіла на численні запитання дітей.

  Ігор Жук, письменник, композитор, художник і мультиплікатор запропонував увазі школярів ряд мультфільмів, що здобули визнання на Міжнародному фестивалі анімаційних фільмів „Крок”.

   По завершенню заходу кожна дитина одержала приємний сюрприз – солодощі від учасників „Літературного пароплава”, а бібліотека в дарунок від письменників – нові, цікаві книги.

01.jpg 02.jpg 03.jpg 04.jpg 06.jpg 07.jpg