background
І тур чемпіонату зі "Що? Де? Коли?" серед шкільних команд

    Новий сезон чемпіонату м. Черкаси серед шкільних команд з інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?» розпочато! І тур серед учнів спочатку 6 – 8, а потім 9 – 11 класів відбувся в перших числах жовтня в Черкаській обласній бібліотеці для дітей. Поки що результати обох ігор не надто вражають за кількістю «взятих» питань, однак це ж лише початок!..

    Перші лаври в молодшій віковій категорії здобула команда «Фімляни» (ФІМЛІ) з 13 правильними відповідями з 24 можливих. Другої сходинки дісталися гравці «БЕМС» (Перша міська гімназія) з 10 відповідями. Третю позицію розділили на трьох «Вітамінки» (ЗОШ № 11), «Юнікс-1» (СПШ № 28) та «Мудрі сови» (СПШ № 3), яким забракло лише одного балу, аби наздогнати найближчих конкурентів.

    Серед учнів 9 – 11 класів теж знайшлося місце лише одному чітко визначеному лідерові – «Клеверу» (ЗОШ № 22). Ця команда відірвалася на 4 бали від інших і з 16 правильними відповідями посіла перше місце. За ними слідують гравці команди «Оксюморон» (Перша міська гімназія) з 12 відповідями. А на п’яти останнім наступають «Фімляни» (ФІМЛІ) та «Мамонти» (Черкаський гуманітарно-правовий ліцей) з результатом 11 балів.

    Повну турнірну таблицю можна переглянути на нашому сайті в розділі «Об’єднання за інтересами» (рубрика «Гра «Що? Де? Коли?»), а також у групі інтелектуальної спільноти «ЧІГРА» у фейсбуці. 

    Уболівальники усіх команд можуть поки що не сильно перейматися: І тур рідко буває аж настільки показовим, щоб відразу представити остаточних лідерів майбутнього сезону. На цьому етапі гравці лише розминаються й придивляються одне до одного. Тож стежмо за наступними батлами, попереду ще чимало запеклих інтелектуальних битв.  

 

002.JPG 003.JPG 004.JPG 005.JPG 006.JPG 007.JPG 008.JPG 009.JPG