background

    Бібліотека пропонує своїм читачам новий незвичайний конкурс. Але будьте уважні! Його умови виконають лише розумні, вигадливі, талановиті й зацікавлені навколишнім світом учасники. А ще ті, хто зможе знайти підтримку в друзів і переконати всіх скептиків, що любити й підтримувати рідну країну саме зараз, у скрутні часи, важливо, як ніколи.

    Для участі в змаганні діти й підлітки віком від 9 до 18 років мають створити відеоролик патріотичного спрямування, який пропагує любов до Батьківщини та демонструє втілення шанобливого ставлення до національних цінностей у конкретних вчинках. Меседжем робіт має стати заклик поважати державу, її закони, національну символіку, інституції (такі, як армія, школа, сім’я); популяризувати рідну культуру, традиції та духовність; цінувати й берегти її природу тощо.

    Деталі й вимоги до робіт шукайте в положенні про конкурс в розділі «Бібліотечному фахівцю» на сайті бібліотеки. Зразком і джерелом натхнення для потенційних учасників боротьби може стати проморолик до конкурсу. За перебігом змагання запрошуємо стежити через сторінку події у Facebook. Також всі відеороботи будуть викладені на каналі бібліотеки в YouTube.