background

     Якщо ви думаєте, що на зимових канікулах і в період новорічних свят у бібліотеці тихо й порожньо, ви глибоко помиляєтеся! Нерідко в нас трапляються справжні аншлаги. Нічого дивного, адже так приємно в ліниві й холодні зимові дні почитати книжку та поспілкуватися з друзями. Підтвердження цьому знаходимо хоч би й 4 січня: у цей день нашій книгозбірні особливо щастило на вдумливих і зацікавлених читачів.

     Відкрили для себе обласну бібліотеку для дітей 34 учні Головківського НВК «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» (Чигиринський район). Молодші і старші школярі завітали до нас на кілька годин і встигли за цей час ретельно оглянути читальню під час екскурсії, познайомитися з нашими функціями й роботою загалом. А на завершення – взяли участь у новорічних бродилках «Святкова круговерть», які для них провели працівники відділу обслуговування учнів 5 – 9 класів. Так і про бібліотеку більше дізналися, і повеселилися, і без подарунків не залишилися.

     Не було відбою від користувачів й у відділі обслуговування дітей дошкільного віку та учнів 1 – 4 класів. У цей день найбільше уваги дісталося малюками, які ще не знайомі зі шкільними реаліями. Для них у бібліотеці також вистачає цікавинок. 4 січня малеча із захватом освоювала нові інтер’єри абонементу й читального залу відділу, гортала кольорові журнали з малюнками, роздивлялася яскраво оформлені книжкові виставки й співчувала героям доброї зимової лялькової вистави «Білохвостик і ялинка».

    Крім того, усі без винятку читачі мали можливість випробувати свої знання в тематичній різдвяній вікторині у фойє бібліотеки. Стимулом для учасників стали не лише пізнавальні питання, а й невеличкі символічні призи, які можна було отримати за влучні відповіді.

 

002.JPG 003.JPG 004.JPG 005.JPG 006.JPG 007.JPG 008.JPG 009.JPG