background

     Урочистим заходом із численними вітаннями, музичними номерами, іграми та, звісно ж, подарунками завершило видавництво «Інтролігатор» свою акцію «Книжковий вертеп» та безпрограшну лотерею «Купи книгу – виграй приз». Фінальна подія відбулася в приміщенні нашої бібліотеки.

     Акція передбачала кілька паралельних змагань. Зокрема, 10 шкіл міста в межах «Книжкового вертепу» організували в себе урок-подорож «В країну, якої немає на карті». Завдяки йому, молодші школярі дізналися чимало нового про історію виникнення книг і бібліотек, а також спробували себе в якості театральних акторів і режисерів. Готуючись до уроку, вони мали прочитати книгу Ганни Черінь «Пригоди української книжки», опубліковану видавництвом, і поставити за її мотивами сценку. Заохоченням для дітей став змагальний елемент: журі у складі бібліотекарів, представників видавництва та громадських організацій визначили клас, який впорався з інсценізацією найкраще. Так, за ІІІ місце були відзначені учні СПШ № 13, за ІІ місце – учні СПШ № 27 ім. М.К. Путейка. Переможцями ж стали талановиті малюки із ЗОШ № 32. Свою постановку вони представили на фінальних урочистостях у нашій бібліотеці.

     Вдячною публікою на заході стали діти-учасники безпрограшної лотереї «Купи книгу – виграй приз». Подарунки, що їх вони заслужили, купуючи оголошені в акції книжки, малюкам передавав ніхто інший, як Дід Мороз із вірною Снігуронькою. Добрий зимовий чарівник не тільки роздавав призи, а й поспілкувався з дітками та розважив їх кількома кумедними новорічними іграми й загадками.

     Привітали присутніх також спонсори і всі, хто був причетний до організації та проведення «Книжкового вертепу»: голова Черкаської обласної організації «Громадська організація людей з обмеженими можливостями «День», письменник Олександр Прилуцький, заступник завідуючої Черкаським міським методичним кабінетом установ освіти Тамара Хижняк, редактор видавництва «Інтролігатор» Ірина Прилуцька,представникиБлагодійного фонду «Делікат».Музичнепривітання для активних учасників акції підготували студенти Черкаського музичного училища ім. С.С. Гулака-Артемовського. Більш детально про подробиці події можна дізнатися на сторінці видавництва «Інтролігатор» в соціальній мережі «Facebook»

002.JPG 003.JPG 004.JPG 005.JPG 006.JPG 007.JPG 008.JPG 009.JPG 010.JPG 011.JPG 012.JPG 013.JPG