background

     Останні ігри 2016-го й другі в новому сезоні чемпіонату міста Черкаси серед шкільних команд учнів 6 – 8 та 9 – 11 класів пройшли, як завжди, гамірно, з вигадкою й в атмосфері суперництва. Гравці все ще продовжують «розігріватися», поступово набираючи обертів і завойовуючи все нові бали в турнірну таблицю. У лідерів І туру вже з’явилися нові серйозні конкуренти.

     У молодшій віковій категорії бій за правильні відповіді був настільки запеклим, що єдиного переможця визначити не вдалося. Перше місце поділили «Фімляни» з ФІМЛІ та «Мамонтята» з Черкаського гуманітарно-правового ліцею. Їхні 13 правильних відповідей на кожного відсунули «золотого» призера попередньої гри – «Оксюморин» з Першої міської гімназії – одразу на третю сходинку (ці учасники спромоглися знайти вирішення 11 головоломок). На «срібному» п’єдесталі серйозно й надовго розмістився «Клевер» із ЗОШ № 22, який зберіг цю позицію ще з жовтня.   

     Спостерігати баталії в старшій віковій категорії не менш цікаво. На цей раз перемогу впевнено здобула команда з гордовитою назвою «Еверест» із Першої міської гімназії (22 «взятих» питання з 30 можливих), що змусило конкурентів захвилюватися – дивно отримати відкоша від компанії, яка в попередньому раунді мирно сиділа аж на десятій сходинці. Другу позицію відвоювала для себе «Еврика» (СПШ № 18), якій у цій грі довелося поступитися пальмою першості (порівняно з І туром). На третє місце злетів один із лідерів попереднього сезону Iron Brain із СПШ № 17, який в жовтні 2016 року настільки розслабився, що дозволив собі вдовольнитися 12 сходинкою.

    Усі перипетії цієї захопливої інтелектуальної боротьби за турнірними таблицями може відстежувати кожен – для цього слід не забувати заходити на сторінку спільноти «Що? Де? Коли?» в соціальних мережах і у відповідну рубрику  (розділ «Об’єднання за інтересами») на нашому сайті.

001.JPG 002.JPG 003.JPG 004.JPG 005.JPG 006.JPG 007.JPG 008.JPG