background

     Відкриття нової виставки творчих робіт вихованців художньої студії «Сузір’я» позашкільного навчального закладу «Багатопрофільний молодіжний центр» «Картини осені» відбулося 18 листопада в галереї відділу масової роботи та естетичного виховання бібліотеки. Навесні юні художники вже презентували нашим читачам свої доробки, присвячені порі молодості, любові та розквіту природи. На цей раз на полотнах можна побачити світ золотого листя, останнього сонячного тепла, легкої меланхолії та задуми.

     29 робіт, виконаних гуашшю з графічним оздобленням, уже побачили всі відвідувачі, які знайшли час зазирнути в галерею відділу цими днями. Ми певні, що вони не пошкодували, адже яскраві теплі барви, майстерно виписані тварини, рослини, абстрактні орнаменти й правда притягують око, вражають фантазією та майстерністю малюнку. Захоплює той факт, що більшість авторів ще зовсім маленькі (вік наймолодшого художника – 5 років, найстаршому авторові – 17), але за роботами цього не видно, здається, що пензлики тримала вже вправна й досвідчена рука. Хоча, мабуть, рівню техніки дивуватися не варто: студія вже може похвалитися не однією перемогою своїх учнів. До речі, під час відкриття учасники гуртка розповіли про всі дипломи й призи, чесно здобуті на обласних і всеукраїнських виставках і змаганнях. А на підтвердження – представили фотозвіт із найприємнішими миттєвостями з життя «Сузір’я».

     Художників привітали працівники бібліотеки, а ще представники Черкаського багатопрофільного молодіжного центру Надія Пащенко й Галина Тимошенко. У пам’ять про подію діти отримали дипломи учасників виставки. Якщо ви ще не встигли помилуватися їхніми позитивними світлими картинами, не засмучуйтеся: виставка діятиме у відділі масової роботи та естетичного виховання до кінця року.

002.JPG 003.JPG 004.JPG 005.JPG 006.JPG 007.JPG 008.JPG 009.JPG