background

 22 грудня у відділі обслуговування дошкільників та учнів 1-4 класів відбулося новорічне свято „Нам свято веселе зима принесла”. Це був справжній костюмований бал, на якому побували учні 1-Б класу СПШ №17, вчителька Баталіна Наталя Василівна, матусі, татусі, бабусі, сестрички та братики школярів.  

 
  Баба-яга Укусю та її подружка Лишенько веселили дітей, проводили для них різноманітні конкурси, серед яких: „Як виглядає Дід Мороз”, „Сніжинки”, „Хто найспритніший?”. Це вони підбадьорювали маленьких артистів, коли ті читали вірші, співали пісні, танцювали улюблену „Макарену”. Завдяки їхній Книзі заклинань на святі з'явилися Дід Мороз і Снігуронька, які привітали присутніх з Новим роком і вручили юним учасникам солодкі подарунки.
 
     
     У дивовижній казці побували учні 4-А класу Першої міської гімназії. В новорічну ніч, як відомо, відбуваються різні чудеса, тож діти мали нагоду перевтілитися у справжніх літературних героїв, помандрувати країнами та континентами, де на них чекали веселий гумор, запальні пісні, жвавий танок.
 
 
 
 
 
 

     Свято, яке підготували працівники відділу обслуговування учнів 5-9 класів „Веселе новоріччя” для учнів 6-А класу ЗОШ №19 було веселим, радісним та гамірним. Діти залюбки брали участь в різноманітних конкурсах: „Телеграма Діду Морозу”, „Впізнай маску”, „Загадковий капелюшок”, „Розминка для вух”, „Незвичайний спів”, із задоволенням відповідали на літературні вікторини, були активними учасниками концертної програми.
     На завершення свята бібліотекар ще раз привітала усіх з наступаючим Новим роком і зауважила, що зимові канікули з книгою – це завжди цікаво, змістовно і корисно.