background

   22 листопада в актовій залі бібліотеки відбувся другий заключний етап конкурсу юних знавців літератури „СловоГрай”, ініціаторами якого стали студенти Національного університету

ім. Б. Хмельницького.

     Представники 15 шкіл, учні 4-х класів, переможці першого етапу конкурсу прийшли, щоб знову виявити свою кмітливість, винахідливість і ерудицію. Учасники були поділені на дві команди „Казкарики” та „Віршенята”. Завдання для дітей виявилися досить цікавими та різноманітними. Учні відгадували прислів'я, в якому було пропущене слово, розгадували кросворди, складали вірші на одну з літер алфавіту, ставили наголос у словах і зуміли відгадати назву зашифрованих віршів.

   Підтримувати конкурсантів прийшли їхні ровесники, учні 4-А класу ЗОШ №21, які не були пасивними глядачами, а досить активно відгадували загадки, ребуси та разом із ведучою конкурсу пригадали правила користування книгою та правила гігієни читання. Найактивніші одержали в нагороду цукерки, а всі читачі – чудову пісню у виконанні учасниці конкурсу Катрусі Раць.

   Перемогу одержали „Казкарики”, але обидві команди були нагороджені найціннішими подарунками – книгами, які були придбані за кошти спонсорів Нарека Казаряна, депутата міської ради, одного із керівників громадської організації „Молода громада” та Олександра Радуцького, депутата міської ради, директора КП „Дирекція парків”.