background

       У святковий вечір Старого Нового року або свята Маланки відбулося друге зібрання учасників PechaKucha Club Черкаси.

      На початку зустрічі учасники та гості клубу з задоволенням переглянули  український мультфільм «Різдвяний «Щедрик», послухали щедрівки та скуштували смачної щедрої куті.

      Усі виступи цього разу були об’єднані спільною темою: «Зима. Свята. Дива.» Тож під час зустрічі можна було побачити та почути про дива, якими під час зимових свят сповнено все навкруги, дізнатися про цікаві факти,  пов’язані з Новим роком, а також поринути у традиції святкування цього свята у різних країнах. Зовсім нічого не коштувало усім присутнім потрапити у країну мрій – Лапландію, на різдвяний ярмарок до Мехелена, що у Бельгії, помандрувати омріяною різдвяною подорожжю до найцікавіших куточків світу. Цікаво було побачити паперові шедеври із модульного оригамі та новорічні подарунки, створені власноруч, дізнатися, що таке  топіарій, та дивуватись найоригінальнішим ялинкам світу.

      Неочікуваною приємністю для гостей та учасників заходу став сюрприз, який приготувала одна із учасниць – усі присутні отримали листи від самого Діда Мороза із пророцтвами та порадами на рік новий.

        Наступного разу учасники клубу планують зустрітись у лютому та приурочити зустріч Дню Святого Валентина. Запрошуємо усіх бажаючих   взяти участь у цій зустрічі.

 

IMG_0477.JPG IMG_0492.JPG IMG_0513.JPG IMG_0529.JPG IMG_0533.JPG IMG_0556.JPG IMG_0566.JPG IMG_0596.JPG