background

   31 травня учні 2-А і 2-Б класів СПШ №33 відвідали видавництво Ю.Чабаненко. Екскурсію організував відділ обслуговування дошкільників та учнів 1-4 класів. Напередодні екскурсії бібліотекарі відділу провели літературно-історичну годину «Про книги дерев’яні, глиняні та мідні», під час якої школярі дізналися, як виникла книга та книгодрукування.

   А от безпосередньо побачити диво народження книги діти змогли у видавництві. Цікаву і змістовну екскурсію для учнів провели працівники друкарні, які доступно розповіли дітям про всі технологічні процеси виробництва, а деякі навіть показали. Діти побачили, як ріжеться папір, як робиться обкладинка, зшиваються аркуші, верстається книга тощо. А ще працівники видавництва відповіли на численні дитячі «як?» і «чому?».

   Діти поверталися з екскурсії не тільки з новими знаннями, але й не з порожніми руками, адже отримали в подарунок книги черкаських письменників та блокноти.

   Працівники бібліотеки, учителі та учні СПШ №33 вдячні Юлії Анатоліївні Чабаненко за надану можливість відвідати місце, де народжується книга.

  

01.jpg 02.jpg 03.jpg 04.jpg 05.jpg