background

     З нагди початку нового навчального року наша бібліотека підготувала цікаву програму для своїх читачів.

       Розпочалися заходи святом «Школа двері відчиняє», що відбулося у відділі обслуговування читачів дошкільного віку та учнів 1-4 класів.  Учасники заходу – діти-інваліди, які перебувають на обліку територіального центру соціальної допомоги Соснівського району м. Черкаси, грали в цікаві ігри, відгадували загадки, співали улюблених пісень. На завершення свята діти переглянули лялькову виставу «Троє поросят»  та отримали подарунки.

        Цей навчальний рік розпочався Всеукраїнським Шевченківським уроком до якого і наша бібліотека підготувала власні програми для школярів різного віку.

       Тематичний захід  «Черкащино! Вкраїни рідної окраса, земля безсмертного Тараса» проведено у відділі обслуговування читачів дошкільного віку та учнів 1-4 класів. Учасники заходу, учні 4-Б класу ЗОШ №3, дізналися багато цікавих історій  про дитячі роки Т.Г.Шевченка.  Діти читали улюблені вірші, написані поетом, відгадували зашифровані у ребусах уривки з його творів.

          Читачі відділу обслуговування учнів 5-9 класів - учні ЗОШ №21 стали учасниками літературної відеогодини «Ми чуємо тебе, Кобзарю, крізь століття». Розповідь бібліотекаря про життєвий  та творчий шлях  геніального українського поета, художника та громадського діяча супроводжувалася ілюстративними матеріалами. Особливу цікавість у школярів  викликали маловідомі факти із життя Великого Кобзаря.

        У відділі масової роботи та естетичного виховання бібліотеки учні 7-х класів ЗОШ №19 пригадали відомі сторінки життя та творчості Т.Г.Шевченка, дізналися про багатогранність його таланту та  більш детально зупинилися на живописній спадщині художника.

 

01.jpg 02.jpg 03.jpg 04.jpg DSC06202.JPG DSC06207.JPG SAM_3744.JPG SAM_3750.JPG