background

      Гамірно та весело розпочалося літо у бібліотеці. Адже червень – це початок роботи пришкільних оздоровчих таборів, де діти набираються сил, весело проводять час, ходять на екскурсії.

        За цей період нашу бібліотеку відвідали учні майже всіх шкіл міста, і для них бібліотекарі підготували гарні та змістовні масові заходи.

      Діти відчули себе справжніми знавцями улюблених літературних творів  під час свята   «Казки бабусі Оксани» та  літературної гри «У світі казки чарівної», показали свою ерудицію та кмітливість у інтелектуально-пізнавальних іграх - «Хитромудрі завдання діточкам старанним», «Канікул пора – радіє дітвора», «Що? Як? Чому?», «Загадки для кмітливих», «Країну див «Барвінок» всім відкрив»,  дізналися багато нового та цікавого під час пізнавальних заходів -   відеогодин цікавих повідомлень «Природа України в легендах і переказах» та «За допомогу і службу, за вірність і дружбу» (пам’ятники тваринам), години народознавства «Черкащина в легендах та переказах»,  досхочу награлися та навеселилися у  конкурсно-розважальних  іграх - «Веселимося, граємо, літечко вітаємо», «Хто веселий – той сміється», «Літо в гості завітало», спробували себе у  музичній розвазі «Пісні літа» та отримали яскраві враження від переглянутих мультфільмів.

dsc05518.jpg dsc05567.jpg dsc05571.jpg dsc05593.jpg dsc05740.jpg dsc05828.jpg dsc05928.jpg dsc05981.jpg

      Цікавим для дітей був і  бібліотечний квест «Знайди країну Мультлянлію»,  учасники якого побували у підземеллі палацу Духа бібліотеки, зустрілися з його хранителем, розв’язали безліч цікавих завдань  та отримали перепустку до кінозалу, де їх чекали герої улюблених мультфільмів.

img_4822.jpg img_4921.jpg img_4948.jpg img_4956.jpg

      До проведення заходів у бібліотеці долучилися і викладачі та вихованці Черкаської дитячої музичної школи №2. Організатор заходу  Алла Володимирівна Яневська розповіла дітям багато цікавих фактів  про музичні інструменти. А учні та викладачі школи доповнили її розповідь яскравими художніми номерами.

img_4717.jpg img_4738.jpg img_4866.jpg img_4880.jpg

      Загалом, протягом роботи пришкільних оздоровчих таборів  на розважально-пізнавальних заходах у бібліотеці побувало понад 2 тис. учасників.