background

    При оцінюванні творів дітей члени журі враховували майстерність розкриття теми, образність, римування, уміння використовувати художні засоби тощо.

   Всіх присутніх вразив своїми творами учень 5 класу Геронимівської ЗОШ, Коновалов Тимофій, який, крім поезій, пише віршовані усмішки і дуже майстерно їх декламує. Він зайняв І місце у конкурсі серед учнів 5-8 класів.

ІІ місце у цій категорії розділили між собою Коваль Анна, учениця 5 класу Ірдинської ЗОШ та Гонтар Вікторія, учениця 8-го класу Білозірської ЗОШ № 2.

ІІІ місце розділили між собою Небилиця Світлана, учениця 7 класу Яснозірської ЗОШ, Вернигора Анна, учениця 5 класу Ірдинської ЗОШ та Сагун Ірина, учениця 7 класу Сагунівської ЗОШ.

   У категорії учнів 9-11 класів призові місця посіли:

І місце – Маринченко Ольга, учениця 11 класу Байбузівської ЗОШ.

ІІ місце – Титаренко Анна, учениця 10 класу Хутірської ЗОШ.

ІІІ місце – Гуржій Ольга, учениця 9 класу Худяківської ЗОШ.

   У відділі обслуговування дошкільників та учнів 1-4 класів відбувся конкурс книголюбів „Юні читайлики”, учасниками якого були діти, які перебувають на оздоровленні в обласному санаторіїї „Зміна”.

   Щоб стати переможцем супер-гри, юним читачам потрібно було пройти спочатку відбірковий тур, а потім у 2-му турі здобути не одну перемогу у різних номінаціях, вибороти право першої відповіді у 3-му турі, де за анотацією необхідно було відгадати назву і автора твору.

   Із великим захопленням діти подорожували сторінками улюблених книг і завзято змагалися в усіх конкурсах. Нагородою їм стали подаровані бібліотекою збірки літературних і народних казок.