background

         Дізнатися звідки походить традиція відзначення цього свята, а також веселитися та жартувати мали змогу учасники заходів, що відбулися у бібліотеці з нагоди Дня сміху.

          Учні 5-А класу Першої міської гімназії взяли участь у пізнавально-розважальній годині «Подорож до країни Посмішок», що була проведена у відділі обслуговування учнів 5-9 класів. Діти відгадували веселі загадки, брали участь у конкурсі колективного малюнку наосліп, намагалися розсмішити царівну Несміяну, грали в гру «Збори на Карнавал». А ще учасники заходу  дізналися, що існує Орден Усмішки та познайомилися з найбільш відомими його лауреатами.

DSC04340.JPG DSC04350.JPG DSC04353.JPG DSC04363.JPG

       Учасники веселої гуморини «Чарівники сміху», що відбулася у відділі масової роботи та естетичного виховання, із розповіді бібліотекаря дізналися про історію виникнення Дня сміху, познайомилися з гумористами України та Черкащини, прослухали кумедні історії із життя відомих людей та усмішки Павла Глазового. Із задоволенням діти взяли участь у конкурсах та іграх: «Пантоміма», «Мої бажання», «Веселі подарунки», «Придумай дотепну кінцівку», «Впізнай тварину» та інших.

DSC04275.JPG DSC04276.JPG DSC04292.JPG DSC04303.JPG