background

Князева Е. Осторожно, не съешь обёртку! / Е. Князева // Колосок. – 2013. – № 1. – С. 30-33.

«Ми те, що ми їмо» – так видатний давньогрецький лікар Гіппократ пояснював важливість їжі для здоров’я людини. Цікаво, що б він сказав, якби дізнався, що сьогодні у багатьох харчових продуктах їстівна лише назва? Самі ж продукти – це суміш сполук, в більшості – непридатних для їжі. Наприклад: вміст пакета з написом «сік» не обов’язково є соком. Часи, коли склад продуктів відповідав їх назвам, залишилися в минулому.

Щопотрібно знати і вміти, щоб поїсти, не шкодячи своєму здоров’ю? Як правильно вибрати продукти?

Стаття дасть корисні поради щодо якісного та повноцінного харчування.