background

Народилася 14 травня 1968 року в місті Кам’янка Черкаської області в родині вчителів. З 1975 по 1983 рр. навчалася в місцевій ЗОШ №2, паралельно – у Кам’янській музичній школі ім. П.І. Чайковського з класу фортепіано. Після закінчення 8 класів загальноосвітньої школи вступила до Черкаського державного музичного училища ім. С. Гулака-Артемовського (1983 – 1987 рр.) на теоретичний відділ. З 1988 по 1993 рр. навчалася в Кіровоградському державному педагогічному інституті ім. В. Винниченка на музично-педагогічному факультеті.

Працювала викладачем Кам’янської ДМШ з класу сольфеджіо та музичної літератури, музичним керівником дитячого садка.

З 1996 року – в Кам’янському державному історико-культурному заповіднику. Спочатку обіймала посаду наукового співробітника музею О.С. Пушкіна і П.І. Чайковського, згодом – старшого наукового співробітника, впродовж 2004 – 2013 рр. завідувала музеєм, а з серпня 2013 року – заступник директора історико-культурного заповідника з наукової роботи.

Лауреат багатьох обласних композиторських конкурсів. У 2008 році стала переможцем Всеукраїнського конкурсу романсів «Осіннє рандеву» в Миргороді, як найкращий композитор. У 2009 – здобула обласну премію ім. Порфирія Демуцького в галузі аматорської художньої творчості. З 2011 року – член Всеукраїнської музичної спілки. У березні 2016 року створила й очолила в Кам’янці дитячу літературну студію імені Данила Кононенка.

Автор двох музичних збірок – «У серце звуком семиструнним», «Співограй», поетичних – «Я молюся піснею до неба», «Білим по білому», «Перелуння», книги прози «Павутинова мелодія бабиного літа» та книги для дітей «Косички у стані афекту», яка в 2019 році нагороджена Всеукраїнською літературною премією «Лоскотон».