background

Гантер Е. Коти-вояки. Кн. 1 : На волю! / Ерін Гантер ; пер. К. Дудки та О. Українця ; оформ. О. Панченка. – Харків : АССА, 2019. – 303 с. – (Коти-вояки).

У книжці розповідається про життя домашнього кошеняти, яке вирішило втекти від своїх господарів на волю. У хащах незайманого лісу дикі племена котів відчайдушно змагаються за свою територію й за право вижити. Що станеться з рудим хатнім котиком, який опиниться в самісінькому центрі цих котячих війн? Тут його точно ніхто не погладить по загривку й не нагодує смачною їжею. У нього є вибір: або повернутися назад і бути живою іграшкою, або випустити на волю свої дикі інстинкти й стати справжнім вояком Клану. Чотири Клани котів. Чотири потужні стихії. Чотири армії вояків, що живуть за законами честі та братерства. Приєднуйся до них, пригоди починаються!

Для читачів середнього шкільного віку.

Гантер Е. Коти-вояки. Кн. 2 : Вогонь і крига / Ерін Гантер ; пер. К. Дудки та О. Українця ; оформ. О. Панченка. – Харків : АССА, 2019. – 335 с. – (Коти-вояки).

Він залишив тепле й затишне життя домашньої кицюні. Тепер він – Вогнесерд, вояк Громового Клану диких котів. Полювання в лісових хащах, запеклі бійки з ворогами, ночівля під зоряним небом і повна свобода, яку ніхто не обмежує… Про що ще можна мріяти? Та чомусь Вогнесерд все частіше згадує своє минуле. Там були любов, тепло, ласка, а зараз навколо нього – холодна байдужість, нерозуміння й навіть неприхована ненависть. Чи стане він врешті своїм для Клану, за який ладен віддати власне життя?

Для читачів середнього шкільного віку.

Гантер Е. Коти-вояки. Кн. 3 : Ліс таємниць / Ерін Гантер ; пер. К. Дудки та О. Українця ; оформ. О. Панченка. – Харків : АССА, 2019. – 335 с. – (Коти-вояки).

Крок за кроком Вогнесерд та його друзі намагаються викрити жахливі таємниці воєводи Громового Клану. Розгадка, здається, так близько – за декілька мишачих хвостів. Але доля знову збиває їх зі сліду та готує несподівані повороти подій. Можливо, й не варто сувати носа в чужі таємниці… Адже ніхто напевне не знає, чим обернеться для котів правда, яку приховує цей темний прадавній ліс.

Для читачів середнього шкільного віку.

Гантер Е. Коти-вояки. Кн. 4 : Здіймається буря / Ерін Гантер ; пер. К. Дудки та О. Українця ; оформ. О. Панченка. – Харків : АССА, 2019. – 335 с. – (Коти-вояки).

Вогнесерд став воєводою, але далеко не всі коти в захваті від цього. У Клані вже починають ходити чутки про те, що його воєводство стане передвісником жахливих подій. Як тут не позбутися віри у власні сили? До того ж, Вогнесерд залишився без підтримки найкращого друга, без порад мудрого вчителя, а власний учень зрадив його і зник у світі Двоногів. Але найбільше випробування ще попереду: в диких лісових хащах зачаївся давній ворог, який палає жагою помсти.

Для читачів середнього шкільного віку.

Гантер Е. Коти-вояки. Кн. 5 : Небезпечний шлях / Ерін Гантер ; пер. К. Дудки та О. Українця ; оформ. О. Панченка. – Харків : АССА, 2018. – 335 с. – (Коти-вояки).

Клан ще не оговтався після великої пожежі, а на нього вже знову чекає небезпечне випробування. У прадавньому лісі оселилося зло. Щось невідоме й надзвичайно жорстоке полює на котів – щось, перед чим безсилі пазурі та зуби наймогутніших вояків. Зореклан намагається попередити Вогнесерда й Синьозірку про небезпеку. Та чи зможуть вони прислухатися до голосу пращурів і подолати власну ворожнечу, щоб урятувати Клан?

Для читачів середнього шкільного віку.