background

Що? Чому? Навіщо? : велика кн. запитань та відповідей : пер. з ісп. – Київ : КМ-БУКС, 2016. – 511 с. : іл.

 

   На сторінках цього видання читачі знайдуть сотні запитань і відповідей, які дозволять їм розширити свої знання про природу в усіх її формах, науку і техніку, історію та культуру, Землю та Всесвіт. Сотні зрозумілих та цікавих пояснень, сотні привабливих малюнків і ефектних фотографій... Велика книга запитань і відповідей буде найкращим порадником на шляху пізнання.  Для читачів середнього шкільного віку.

    Динозаври : 50 найвідоміших видів : міні-енциклопедія : [пер. з англ.]. – Київ : ОСМА, 2016. – 56 с. : іл.

 

     У цьому довіднику описано 50 найвідоміших видів динозаврів. Читачі познайомляться з особливостями будови цих доісторичних тварин, їхнім способом життя і дізнаються, у який період часу вони жили на Землі.

   Для читачів середнього шкільного віку.

    Метелики : 50 найвідоміших видів : міні-енциклопедія : [пер. з англ.]. - Київ : ОСМА, 2016. - 56 с. : іл.

   

    Вражаючий барвистий різнокольоровий метеликовий світ захопить кожного дітлаха. Путівник-довідник розповість про знайомих і незнайомців, красенів та непомітних представників, денних і нічних метеликів.

     Для читачів середнього шкільного віку.

    Собаки : 50 найвідоміших видів : міні-енциклопедія : [пер. з англ.]. – Київ : КМ-БУКС, 2017. – 56 с. : іл.

 

    Міні-енциклопедія розповість про характер, особливості, будову, забарвлення чотирилапих улюбленців. Читачі дізнаються, яка порода вважається німецькою національною, яка собака була у Джорджа Вашингтона, звідки пішли лабрадори, які собаки довгожителі, про собаку з Тенеріфе, найдавнішу породу, національне надбання Англії, нащадків перших одомашнених вовків.

    Для читачів середнього шкільного віку.

    Коти : 50 найвідоміших видів : міні-енциклопедія : [пер. з англ.]. – Київ : КМ-БУКС, 2016. – 56 с. : іл.

 

   За допомогою цього видання можна розпізнати 50 порід котів і дізнатися про їхні основні ознаки. Довідник стане у пригоді при виборі домашнього улюбленця.
    Для широкого кола читачів.