background
Представляємо докладний віртуальний бібліографічний матеріал про Галину Вдовиченко

21 червня ювілей відзначає відома українська письменниця та журналістка, улюблениця дітей і знавець котів Галина Костянтинівна Вдовиченко. Її книжки про тварин і несподіваних істот, як гарячі пиріжки, розбираються читачами, варто виданням з’явитися на наших полицях. «Ліга непарних шкарпеток», «Чорна-чорна курка», «Мишкові миші», «Містельфи» й серія «36 і 6 котів» стають джерелом для аматорських вистав й анімаційних екранізацій, вчать доброті й повазі до своєї батьківщини, поволі входять до категорії сучасної класики. Дорослі романи авторки не відстають у популярності: «Пів яблука», «Тамдевін», «Маріупольський процес» заслужено завоювали не одну літературну премію.

До 65-річчя Галини Вдовиченко працівники інформаційно-бібліографічного відділу Черкаської обласної бібліотеки для дітей підготували літературне портфоліо «Зупиніть мене, хто може». У матеріалі ви знайдете біографію письменниці, інформацію про її твори й відгуки на них, тематичні відео, корисні посилання й ще чимало цікавого. Посилання на портфоліо міститься в рубриці «Інтерактивні ресурси. Література» (розділ «Ресурси бібліотеки») на нашому сайті.

Вітаємо ювілярку зі святом і від щирого серця бажаємо невичерпної енергії та реалізації найсміливіших творчих планів!  А читачів запрошуємо в захопливу мандрівку прекрасними творами Галини Вдовиченко.