background
Запрошуємо до участі у Всеукраїнському конкурсі "Лідер читання - 2024"

Любителі читання, цей конкурс для вас!

Запрошуємо учнів 5-9 класів, користувачів бібліотек Черкащини, позмагатися за титул «Лідер читання – 2024».

Що потрібно для цього? Бути активним читачем та учасником заходів своєї бібліотеки протягом літа, а на завершення – взяти участь у фінальному змаганні за звання «Лідер читання області», яке дистанційно проведе Черкаська обласна бібліотека для дітей.

На обласному рівні Конкурс проходить протягом червня-серпня.

Читачам Черкаської обласної бібліотеки для дітей для участі в конкурсі необхідно повідомити бібліотекаря у відділі учнів 5-9 класів, що ви бажаєте долучитися до читацьких перегонів. Бібліотекар зробить спеціальну позначку на вашому формулярі й зараховуватиме вам бали за прочитані книжки.

Книжки читайте уважно, адже в кінці літнього сезону 10 кращих читачів візьмуть участь у фінальному турнірі, який визначить ЛІДЕРА ЧИТАННЯ Черкаської обласної бібліотеки для дітей.

Читачам бібліотек області за інформацією щодо умов проведення першого (регіонального) етапу змагання потрібно звернутися до бібліотек вашого міста (села, селища).

Обласний етап конкурсу, який визначить ЛІДЕРА ЧИТАННЯ в Черкаській області, відбудеться з 16 по 27 серпня в дистанційному форматі.

Переможці (3 учасники) будуть нагородженні дипломами та призами. Лідер читання області здобуде відзнаку від Національної бібліотеки України для дітей (м. Київ) під час урочистого свята, яке відбудеться у вересні.

Читайте і перемагайте! За додатковою інформацією щодо умов проведення конкурсу звертайтеся до бібліотек вашого міста (села, селища) та на сайт Національної бібліотеки України для дітей https://chl.kiev.ua/Default.aspx?id=11151