background
Родинне свято в Черкаській обласній бібліотеці для дітей

Завершити навчальний рік і зустріти канікули на теплій радісній ноті запропонували учням 4-Б класу СПШ № 3 у відділі масової роботи та естетичного виховання Черкаської обласної бібліотеки для дітей. І провели для малюків та їхніх батьків родинне свято «Ти і я – одна родина. Ми з тобою – Україна!». Розваги й рухливий відпочинок у цьому заході поєдналися з інтелектуальними змаганнями, а на додаток кожному учасникові випала нагода вкотре зізнатися в любові найріднішим людям і просто приємно провести час у колі друзів і сім’ї.

Так, матусь разом із малечею долучили до гри «Мамині руки», де діти намагалися наосліп упізнати свою маму лише за доторком до її руки. Кожен батько, присутній у залі теж зміг проявити свою турботу й повеселитися в конкурсі «Люблячий татусь». Тут чоловіки заплітали коси своїм донькам на швидкість, намагаючись одночасно вразити конкурентів своєю майстерністю й витонченим смаком.

Гра «Добери риму» та загадки дали учасникам нагоду виявити кмітливість і креативне мислення. Знайома всім любителям колективного дозвілля гра «Показуха» стала засобом передати сюжети улюблених казок мімікою й жестами. Особливо енергійним дітлахам до душі був конкурс «Найкращий танцівник», у якому охочі демонстрували свій хист у різних стилях танцю під різні музичні композиції. Наприкінці свята трохи згадали й школу, у якій малеча більшу частину року проводить час.

Та хоч якими захопливими й різноманітними були конкурси й завдання впродовж свята, головним акцентом події лишалося, звісно, родинне спілкування. Сподіваємося моменти спільних веселощів і мозкового штурму залишаться в історії кожної залученої до свята сім’ї світлою й радісною сторінкою.

 

image001.jpg image002.jpg image003.jpg image004.jpg image005.jpg image006.jpg image007.jpg image008.jpg image009.jpg image010.jpg image011.jpg image012.jpg