background
Представляємо літературне портфоліо Таміли Чупак

День народження відсвяткувала 14 травня Таміла Чупак – людина, що кохається в мистецтві й володіє багатьма талантами. «Офіційно» вона письменниця, композиторка й  заступник директора Кам’янського державного історико-культурного заповідника з наукової роботи. А по факту – активна людина, що творить чимало культурних продуктів, активно впроваджує свої ідеї, надихає інших на звершення.

Свою пристрасть до музики й відповідну освіту Таміла Чупак втілює у власних піснях, які й пише, і виконує. Вона незмінний концертмейстер і солістка камерного ансамблю Кам’янського заповідника, автор та аранжувальник багатьох музичних творів з репертуару колективу. Літературний хист вдалося застосувати у віршах, які складають численні поетичні збірки й неодноразово були відзначені різними преміями. Таміла Чупак – член Національної спілки письменників України, а ще вона охоче ділиться досвідом і знаннями з обдарованою молоддю, керуючи Кам’янською дитячою літературною студією «Брость» ім. Данила Кононенка. Нашим читачам мисткиня відома насамперед завдяки книзі оповідань для дітей «Косички у стані афекту», що здобула перемогу на Всеукраїнському літературному конкурсі «Лоскотон».

До дня народження цієї талановитої людини працівники Черкаської обласної бібліотеки для дітей підготували краєзнавче літературне портфоліо «Чарівниця слова Таміла Чупак». У ньому ви знайдете розгорнуту біографію ювілярки, інтерв’ю та відео з її музичними виступами, світлини, окремі вірші, перелік доступних у нашому фонді книг, бібліографію. Посилання на матеріал доступне в розділі «Ресурси бібліотеки» (рубрика «Інтерактивні ресурси. Мистецтво») на сайті книгозбірні.

Від щирого серця вітаємо Тамілу Петрівну з минулим святом. Бажаємо натхнення й незгасної енергії для втілення всіх своїх задумів у життя!