background
Буктрейлер на легендарний роман Джейн Остін «Гордість та упередження»

«Гордість та упередження» Джейн Остін (в іншій версії перекладу – Остен) – це легендарний роман англійської літератури, неодноразово екранізований і «переспіваний». Його тематика, персонажі, особливий неспішний стиль письма, тонка іронія вже понад 2 століття захоплюють серця людей в усьому світі.

Елізабет Беннет – один із найбільш яскравих жіночих образів класичної літератури. Ця дівчина має характер, гострий розум, почуття гумору й неабияку гордість. Містер Дарсі – один з ідеалів чоловіка, не менш розумного, гордого й рішучого, ніж його пасія. Як два такі палкі серця й скептичні інтелекти зможуть завоювати одне одного? І що із цього вийде? Це головні загадки твору, що традиційно вважається суто дівочим читанням. А на додачу – бали, інтриги, непорозуміння, справжні пристрасті, що панують за маскою англійської стриманості – усе, чого може бажати читацьке серце затишним домашнім вечором.

   Наш буктрейлер у рубриці «Книги-ювіляри – 2023» (розділ «Радимо прочитати») розповість про цю прекрасну книгу детальніше. Дивіться й переконайтеся, що історія родини Беннетів заслуговує на вашу увагу.