background
Співпраця бібліотеки із Центром допомоги ВПО "Я – Маріуполь"

Співпрацю із Центром допомоги внутрішньо переміщеним особам «Я – Маріуполь» (Черкаси) розпочала цього тижня Черкаська обласна бібліотека для дітей. Працівники відділу обслуговування дітей дошкільного віку та учнів 1 – 4 класів зробили все можливе, щоб перше знайомство з нашим закладом лишило в нових відвідувачів найприємніші спогади.

Насамперед на діток, що приїхали до Черкас із Маріуполя в пошуках безпеки, чекала екскурсія книгозбірнею. Малеча переглянула книги й часописи, наявні в нашому фонді, подивувалась ошатним книжковим виставкам, що в бібліотеці традиційно яскраво оформлюються художниками.

Та «родзинкою» цих відвідин стала, безперечно, військово-патріотична гра «Гей, джуро, ставай до бою!» до Дня Збройних сил України. На сучасних козачат чекали дешифрування таємних послань, перевірка знання козацької термінології й порядків, веселі змагання з одяганням шароварів на швидкість та низка інших інтелектуальних і рухомих завдань. Маємо надію, що в бібліотеці дітки добре відпочили, відволіклися й дізналися чимало новенького. І вже незабаром продовжимо співпрацювати із Центром, пропонуючи його користувачам якісні пізнавально-розважальні заходи.

 

image001.jpg image002.jpg image003.jpg image005.jpg