background
Підсумки бібліотечного благодійного аукціону на допомогу ЗСУ

Понад 18 тисяч гривень вдалося зібрати за підсумками благодійного аукціону виробів hand made та наступного ярмарку-продажу «Бібліотечний креатив на допомогу ЗСУ». До придбання лотів, виготовлених працівниками й друзями Черкаської обласної бібліотеки для дітей, долучилися не тільки бібліотекарі, а й постійні читачі з батьками, учасники гуртків, що працюють у закладі, і просто небайдужі черкасці.

Серед представлених на аукціоні лотів можна було знайти прикраси, картини, сувенірні вироби, іграшки, мило ручної роботи, декорований посуд, листівки, брелоки тощо. Бібліотекарі, їхні діти й друзі працювали в різних техніках: вишивали, плели шпицями, вдавалися до декупажу, бісероплетіння, фелтингу. Серед матеріалів можна було побачити фоаміран, валяну вовну, джут, кавові зерна та ін.

Результат перевершив усі наші сподівання: збори майже вдвічі перевищили суму, потрібну на придбання портативної зарядної станції для наших мужніх воїнів. Тож сподіваємося, вистачить і на задоволення інших побутових потреб військових. Відповідно, зібрані кошти бібліотека перерахувала військовому підрозділу 1-ї окремої танкової бригади, взводу бойового та матеріального забезпечення 2-го танкового батальйону, де служить наш колега. Вдячність людям, які найвищою ціною боронять нашу з вами свободу, безмежна. І працівники бібліотеки справді щасливі, що вдалося виявити нашу шану в такий спосіб. Дякуємо також усім, хто долучився до аукціону і ярмарку. Віримо в перемогу! Віримо в ЗСУ!

 

image001.jpg image002.jpg image003.jpg image004.jpg image005.jpg image006.jpg image007.jpg image008.jpg