background
Онлайн-знайомство з бібліотечними послугами

Завершити навчальний рік знайомством із Черкаською обласною бібліотекою для дітей випало учням 7 класу СПШ № 28 ім. Т.Г. Шевченка. Для них працівниця відділу обслуговування учнів 5 – 9 класів провела інтелектуальний марафон «Україна унікальна, Україна надзвичайна» (онлайн). Зрештою, на дітей чекають тривалі канікули, і ми дуже раді нагадати їм, що бібліотека – це не лише багато захопливих книжок, а й інші види корисного й цікавого дозвілля.

Під час онлайн-зустрічі бібліотекарка представила численні послуги, які наш заклад надає читачам. Насамперед, це, звісно, якісна література, кількість якої у нашому фонді зростає. Зокрема, завдяки програмі поповнення фондів публічних бібліотек від Українського інституту книги. Також ішлося про пізнавально-розважальні заходи, до яких можна долучитися разом із друзями – ігри, квести, вікторини. Заклад має доволі великий вибір настільних ігор, які вже мали нагоду випробувати наші відвідувачі. У нас можна переглянути кіно й анімаційні стрічки на великому екрані. Або й просто розширити інтелектуальні горизонти за допомогою сайту й блогу бібліотеки. З-поміж онлайн-продуктів особливо популярний у читачів «Ігровий майданчик», на якому зібрані різножанрові інтелектуальні розваги для гравців різного віку й ерудиції.

На завершення зустрічі бібліотекар зіграла з учасниками в онлайн-квіз, присвячений популярній дитячій літературі. До слова, ви також можете спробувати свої сили й протестувати цю гру на платформі Quizzez.

 

image001.jpg image002.jpg image003.jpg image004.jpg