background
Оголошується конкурс «Майбутнє планети у наших руках!»

Новий творчий конкурс екологічної тематики оголошує Національна бібліотека України для дітей у межах Року збереження природи та живого миру в Україні. Мова про Всеукраїнський конкурс плакатів до Всесвітнього дня Землі «Майбутнє планети у наших руках!». До участі в змаганні запрошуються індивідуальні учасники віком від 6 до 18 років, а також колективи творчих художніх студій і бібліотечних клубів за інтересами.

Учасникам пропонують підготувати плакат формату А3 у довільній графічній, живописній формах, виконаний будь-якими художніми засобами, який за змістом і жанром відповідає темі та містить авторське бачення щодо збереження природи на планеті. Конкурс проходитиме в 3 етапи, про його подробиці й вимоги до оформлення робіт ви можете почитати в Положенні на сайті Національної бібліотеки України для дітей.

Увага! Плакати, виготовлені учасниками місцевого рівня змагання, направляються виключно до Черкаської обласної бібліотеки для дітей для визначення переможців обласного етапу й подальшого подання на розгляд всеукраїнського оргкомітету. Роботи просимо надсилати до 1 березня 2022 року на поштову адресу нашого закладу.