background
Нові надходження від УІК – 2021

Наближаємося до кінця року з черговим жаданим подарунком від Українського інституту книги! Цього разу ми отримали першу партію із 439 видань для найвибагливіших читачів, і вже зовсім скоро цей розсип новинок буде доступний кожному користувачеві Черкаської обласної бібліотеки для дітей. Цього разу в межах Програми поповнення бібліотечних фондів публічних бібліотек до нас потрапили книги від таких підприємств, як «Веселка», «АССА», «Видавництво старого Лева», «Рідна мова», «Клуб сімейного дозвілля», «Жорж», «Школа», «Артбукс», «Віват», «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА», «КМ-Букс», «Фоліо» та ін., – усього 56 провідних українських видавництв.

На поціновувачів сучасних українських і зарубіжних письменників чекають новинки від Дари Корній, Джонатана Страуда, Ерін Гантер, Сашка Дерманського, Олега Чаклуна, Наталії Матолінець та інших популярних авторів. Серед нових надходжень також можна побачити перевидання класики дитячої й підліткової літератури, книги про Різдво, тварин, шахи, легендарних особистостей, видання з кольоровими обрізами, експериментальними форматами й палітурками, яскравими ілюстраціями.

Повний опис і перелік книг незабаром з’явиться в розділі «Радимо прочитати» (рубрика «Книжкові новинки») та в електронному каталозі на сайті бібліотеки. Відразу після того, як нові надходження будуть опрацьовані відділом комплектування фонду та каталогізування документів, вони стануть доступні й читачам.

 

002.jpg 003.jpg 004.jpg