background
Відеопрезентація Таміли Чупак

Відеопредставленням письменниці, композиторки, заступниці директора Кам’янського державного історико-культурного заповідника з наукової роботи, лауреатки Всеукраїнської літературної премії «Лоскотон» Таміли Чупак відгукнулася Черкаська обласна бібліотека для дітей на Всеукраїнську піар-акцію «КОЛО Читання. Книга єднає країну!». Ця онлайн-подія оголошена Національною бібліотекою України для дітей і передбачає презентацію найяскравіших місцевих письменників, що пишуть для малюків і для підлітків.

У нашому відеоматеріалі ви побачите уривки з бесіди Таміли Чупак з іншою місцевою поетесою та літературознавицею Ганною Клименко (Синьоок), авторське виконання пісенних творів письменниці. Більше дізнаєтеся про біографію, творчі досягнення Таміли Чупак і краще знатиметеся на її найвідомішій дитячій збірці «Косички у стані афекту». Сподіваємося, це відео надихне вас на ближче знайомство з мисткинею та її книгами. Тим більше, що закріпити знання її творів можна буде одразу – за допомогою вікторини та кросворду на «Ігровому майданчику» бібліотечного сайту (категорія «Літературні ігри», рубрика «Ігри за біографією й творчістю Таміли Чупак»).

Відеопрезентація «Розкрилені струни Таміли Чупак» доступна на YouTube-каналі бібліотеки та в рубриці «Про літературні події» (розділ меню «Радимо прочитати») на нашому сайті.