background
Обласний краєзнавчий конкурс «Черкаський пазл на карті України»

Говорять, що Черкащина – це серце України. Допоможіть цьому серцю забитися по-новому, долучившись до обласного краєзнавчого конкурсу «Черкаський пазл на карті України». Ми запрошуємо до участі учнів 5 – 8 класів, користувачів бібліотек області для дітей та публічних бібліотек ОТГ, що обслуговують дітей.

Конкурс складатиметься з 5 етапів, кожен з яких передбачатиме цікаве творче завдання для учасників, пов’язане з їхніми рідними селами й містами. Конкурсанти збиратимуть архівні й сучасні фото своєї малої батьківщини, робитимуть відеоекскурсію рідним містом або селом, розшукуватимуть легенди, пісні й казки про свій край, презентуватимуть його ремесла й промисли. А ще – перевірять власні знання минувщини й сучасного життя Черкаської області.

Найкращі роботи ми розмістимо в однойменній рубриці на бібліотечному блозі «Навколо читання». Проміжні результати й додаткову інформацію шукайте на сторінці події у Фейсбуці. Завдання кожного з 5 етапів почергово також з’являтимуться там раз на 1-2 тижні.

Більш детальну інформацію про змагання ви можете прочитати в положенні про конкурс на сайті Черкаської обласної бібліотеки для дітей в розділі «Бібліотечному фахівцю» (рубрика «Бібліотечні конкурси»).