background
Презентуємо віртуальні ресурси за біографією й творчістю Дари Корній

    Мольфарка українського слова, золота письменниця України, королева українського фентезі, мавка  – як тільки не називають сучасну львівську письменницю родом із Волині Дару Корній поціновувачі її творчості. За свою десятирічну письменницьку кар’єру Дарі Корній вдалося досягнути беззаперечного успіху: тричі стати лауреаткою Міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова», написати майже 20 книг та прославитися на всю Україну. У чому ж секрет письменниці? Мабуть у тому, що письменство для неї – це хобі, яке вона перетворила на професію. І завдяки її вправному перу читання й дослідження народних традицій може стати хобі для цілого покоління українців. 20 вересня Дара Корній відзначає ювілей. Ми від щирого серця вітаємо цю прекрасну авторку зі святом. І до цієї події Черкаська обласна бібліотека для дітей підготувала невеликий презент для наших читачів – кілька яскравих віртуальних матеріалів, присвячених творчості талановитої сучасниці.  

    На блозі бібліотеки «Навколо читання» ви можете ознайомитися з інтерактивним плакатом, що повідає вам біографію Дари Корній, цікаві факти про неї, її бібліографію. Також у продукті ви побачите посилання на інтерв’ю письменниці, її сторінки в кількох соціальних мережах та аудіокнигу «Гонихмарник».

    Ще більш масштабний бібліографічний ресурс – літературне портфоліо Дари Корній «Я перетворила хобі на професію...»: . У цьому розлогому детальному матеріалі про життя й творчість письменниці розказано з численними цікавими подробицями, усе підкріплено цитатами, Інтернет-посиланнями, фотогалереєю. Гортаючи портфоліо, можна побачити анотації на всі найвідоміші книги Дари Корній, а потім розширити свої знання за допомогою переліку періодичних видань, книг і віртуальних ресурсів.

    А якщо ви, як і ми, є палким шанувальником серії книг Дари Корній «Чарівні істоти українського міфу», то вам точно сподобається тематична гра за першим виданням циклу – «Духи природи» – на «Ігровому майданчику» бібліотечного сайту (рубрика «Літературні ігри»).