background

     Літо – одна з найулюбленіших пір року більшості дітей. Саме влітку тепло, сонячно, багато фруктів та ягід, а найголовніше – ніяких уроків та домашніх завдань. Нарешті можна робити, що заманеться, й відпочивати без жодних докорів сумління. Традиційно, наша добірка «Цікаве в періодиці» підкаже, як провести свій вільний час з користю та зробити літо максимально ефективним.

   Учні 1-4 класів дізнаються про винаходи людства, які повністю змінять їхнє уявлення про світ. Випуск містить багато пізнавальних відомостей про винаходи дітей, доповнену реальність та роботів з їхнім штучним інтелектом. На учнів 5-6 класів чекають знайомства з різними тваринками: золотоочками звичайними, мадагаскарськими руконіжками, собачками-хризантемами ши-тцу, акварімними дискусами та декоративними мишками. А для старшокласників, учнів 7-9 класів, ми підготували матеріали про подорожі, мрії, поради щодо догляду за домашніми улюбленцями та інші канікулярні лайфхаки, які стануть у пригоді влітку.

   Насолоджуйтеся безтурботними літніми днями, і нехай це літо подарує вам позитивні емоції, цікаві знайомства та незабутні пригоди.