background
#HarryPotterBookNight in Cherkasy

    Увага! Увага! Запрошуємо всіх юних чарівників віком від 10 до 16 років стати учасниками Тричаклунського турніра! Товариського змагання між трьома найбільшими в Європі магічними школами – Гоґвортсом, Бобатоном і Дурмстренґом. Саме цю видовищну баталію відьом і чарівників видавництво Bloomsbury, якому належать права на всі книги про Хлопчика-Який-Вижив, поставило в серці цьогорічної міжнародної «Книжкової ночі Гаррі Поттера». У 2020 році ця всесвітня акція пройде в бібліотеках, школах, книжкових крамницях уже вшосте. І вперше Черкаси доєднаються до неї! Тричаклунський турнір відбудеться в Черкаській обласній бібліотеці для дітей 6 лютого й розпочнеться він о 16.00. Нашу подію вже можна знайти на мапі на офіційному сайті видавництва Bloomsburry. Там само можна почитати про саму міжнародну акцію, її історію та локації.

    На юних поттероманів чекає чимало яскравих подій: рухливі ігри та всілякі інтелектуальні випробування магічної майстерності, доблесті й дедукції; майстер-класи з виготовлення магічних аксесуарів; пригощання чарівними ласощами й можливість придбати чудернацькі штукенції в крамничці «Витівки Візлів» за чесно зароблену ігрову валюту; конкурс костюмів із тематичними призами; зимовий бал із танцювальними майстер-класами, що завершиться запальною дискотекою. І ще чимало приємних сюрпризів. Новини про «Книжкову ніч Гаррі Поттера», підказки й тематичні цікавинки ми публікуватимемо на сторінці події у фейсбуці.

    Важливо! Участь у «Книжковій ночі Гаррі Поттера» безкоштовна. Але реєстрація учасників обов'язкова! Тільки заповнивши анкету на сайті бібліотеки, ви зможете позмагатися в Тричаклунському турнірі. Після реєстрації ми випишемо вам персональне запрошення, яке ви зможете отримати в бібліотеці (у разі, якщо на участь претендує маг не з м. Черкас, він отримає таке запрошення в бібліотеці свого населеного пункту – про координати такої бібліотеки ми повідомимо електронною скринькою). Коли ваше запрошення буде готове, ми надішлемо лист на електронну адресу, зазначену вами при реєстрації.

    Тож прасуйте парадні мантії, поліруйте свої чарівні палички і... приготуйтеся до справжньої магії!