background
Творча зустріч з Іваном Бондарем

    Творча зустріч із поважним гостем – народним художником Іваном Івановичем Бондарем – відбулася 25 жовтня у відділі масової роботи та естетичного виховання Черкаської обласної бібліотеки для дітей. Нарешті читачі закладу змогли не лише переглянути вражаючі роботи митця (виставка, присвячена його 75-річчю, діє в галереї відділу вже другий місяць), а й познайомитися з їхнім автором.

    Поспілкуватися з професором кафедри образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького, народним художником Іваном Бондарем випало учням 9-А класу Першої міської гімназії. Зустріч проходила в картинній калереї відділу, де діти могли добре роздивитися живописні полотна й одночасно послухати їхнього творця, який розповів про кожну роботу. Іван Іванович пояснив, звідки беруться теми та сюжети для його картин, що його надихає, й щиро поділився з підлітками життєвим досвідом.

    Художник відповів на численні запитання присутніх і дав слушні поради тим, хто хотів би спробувати себе в живописі. А ще сформулював своє життєве кредо: «Без мрії не варто жити, а якщо вона у вас є, то беріть свою ментальність і йдіть до мрії по життю, – це й буде ваше щастя».

    На завершення зустрічі читачі й бібліотекарі привітали талановитого майстра пензля з ювілеєм і побажали йому міцного здоров’я та творчого натхнення.

  

01.JPG 02.JPG 03.JPG 05.JPG