background

Любі читачі!

    Осінь для багатьох є особливою порою, адже саме восени ми можемо спостерігати на деревах різнобарв’я листочків, які розфарбувала сама природа, та насолоджуватись останніми теплими днями, які дарує бабине літо. Осінь зачаровує своєю красою, надихає на творчість, водночас, спонукаючи нас задумуватись над різними життєвими та філософськими питаннями.

    Наша постійна добірка «Цікаве в періодиці» приготувала у своїх випусках відповіді на деякі з цих питань. Так, учні 1-4 класів, отримають можливість перевірити свої знання про Україну, а також дізнаються багато нового про минуле та сьогодення нашої Батьківщини. Учні 5-6 класів довідаються, де на географічній карті, в космосі та в живій природі можна знайти об’єкти та тварин, пов’язаних із драконами. А старшокласники, учні 7-9 класів, отримають практичні поради, які допоможуть легше пережити підлітковий вік із усіма його проблемами.

    Тому скоріше заварюйте собі смачний чай чи каву, зручніше вмощуйтесь та насолоджуйтесь переглядом наших випусків. Маємо надію, що з них ви почерпнете дещо корисне для себе.