background

    Коли приходить зима, випадає перший сніг та починають лютувати морози, всі ми починаємо готуватися до новорічних та різдвяних свят: купуємо подарунки, продумуємо, як і з ким будемо святкувати… Процес цей досить тривалий, а от самі свята чомусь завжди дуже швидко минають. Але новорічний настрій не варто втрачати, адже попереду Щедрий вечір та свято Маланки, а також Cтарий Новий рік. Саме тому зимові випуски нашої постійної добірки «Цікаве в періодиці» ми вирішили зробити по-справжньому святковими.

    Учні 1-4 класів матимуть можливість детально ознайомитися із циклом новорічно-різдвяних свят та звичаями і традиціями, які пов’язані з ними. Учні 5-6 класів дізнаються про способи створення у своєму домі атмосфери затишку й тепла, а також довідаються, як задобрити господарку цього року – Жовту Свиню. А на старшокласників, учнів 7-9 класів, чекають поради, які допоможуть весело та змістовно провести час у засніжену пору року.

    Нехай Новий 2019 рік несе всім вам тільки добрі й радісні події, дарує натхнення та багато ідей для творчості! Щасливого Нового року!