background

 Відділ обслуговування дошкільників та учнів 1-4 класів

     Актори бібліотечного лялькового театру „Грайлик” показали виставу за мотивами англійської народної казки „Троє поросят” у віршованому перекладі Г. Усача. Юними глядачами були вихованці дошкільного закладу №50 та учні 3-4 класів ЗОШ №29. Діти із захопленням спостерігали за пригодами веселих, невгамовних поросят та злого і підступного вовка. Нагородою для акторів стали щирі посмішки дітей та гучні аплодисменти.

 

1.jpg 2.jpg 3.jpg
 

Відділ обслуговування учнів 5-9 класів

Інтелектуально-розважальний турнір „Скарбниця знань - бібліотека”

     У турнірі взяли участь учні 6-А кл. ЗОШ №11. Турнір проходив у чотири тури, завдання кожного з яких мали певне тематичне спрямування. Відповідаючи на запитання, учасники пригадували історію України та Черкащини, свята, традиції, звичаї українського народу, біографії відомих українських письменників та їхні твори. 

„Смійтеся на здоров'я”

     Таку назву мала година доброго настрою, присвячена Дню сміху. На заході були присутні учні 7-А кл. ЗОШ №12, які змагалися у різноманітних конкурсах, були учасниками гумористичних інсценівок, декламували усмішки українських гумористів, виконували жартівливі пісні.

 

 

 

 

 

Тренувалися юні інтелектуали

      Учні 7-Б кл. ЗОШ №19 взяли участь у тренінговій грі за темою „Жива природа”. Такі ігри різної тематики проводяться у бібліотеці з метою зацікавлення дітей інтелектуальною грою „Що? Де? Коли?”.

 

 

 

 

 

 Фотогалерея