background
     У відділі обслуговування дошкільників та учнів 1-4 класів стало доброю традицією проводити зустрічі з письменниками черкаського краю у рамках циклу „Майстри пера – найменшим”.

   26 січня на зустріч із третьокласниками Першої міської гімназії завітала письменниця Наталія Бонь.

   Під час спілкування з Наталією Євгеніївною діти дізналися, що поетеса родом із Золотоніщини. Її дитинство і шкільна юність пройшли в селі, й до цього часу письменниця любить село, захоплюється його природою та людьми, про що й розповідає у своїх творах. А ще вона дуже любить дітей і тому обрала професію вихователя. І саме найменшому читачу адресована її книжечка „Для чого сходить сонечко”.

   Відповідаючи на численні запитання читачів, Наталія Євгеніївна повідала про те, що першими у неї з'явилися вірші, казки, інсценівки. Пізніше спробувала себе у прозі та пісні. І хоча писати почала пізно, муза ніколи не покидає її, бракує лише часу. У творчому доробку письменниці зібралося багато віршів, казок, оповідань і зараз вона працює над виходом у світ нової книжечки для дітей.

   Маючи добру вдачу, веселий характер, письменниця такими ж рисами наділяє і своїх героїв. Діти не лише зацікавлено слухали твори Наталії Євгеніївни, а й самі виступили в ролі оповідачів: на пропозицію письменниці розповідали про веселі, часом курйозні випадки зі свого життя.

   Зустріч пройшла в теплій, доброзичливій атмосфері, на згадку про яку, діти сфотографувалися з письменницею і кожен отримав автограф. 

01.jpg 02.jpg 03.jpg