background

        Саме такий подарунок обіцяла Каєві грізна Снігова Королева за відданість і вчасно викладене слово «вічність». Учасники дитячого літературного театру «Задзеркалля», що працює в нашій бібліотеці, звісно, не можуть похвалитися презентами такого розмаху. Але своїм шанувальникам 16 лютого вони подарували відмінний настрій і захоплення. А це, погодьтеся, не так і мало!

     Поділитися талантом і потішити учнів 2-А й 3-А класів Першої міської гімназії юні актори змогли під час книгокіномандрівки «Зима на казку чарівну багата» – саме в межах цього заходу вони представили прем’єру вистави за твором Г.-Х. Андерсена «Снігова королева». На сцені події розгорталися саме так, як задумав колись геніальний данський казкар: Герда шукала свого коханого друга, долаючи відстані, стикаючись зі зверхністю принців і благородством розбійників, подорожуючи з північним оленем і перемагаючи віхоли. Її відвага й щирість були винагороджені відталою душею Кая і його вдячністю. А поки головні герої переживали задумані для них пригоди, на другому плані змінювалися пори року (їх уособлювали також маленькі артисти зі шматками тканини). Після перформансу ж майбутні митці вийшли на поклон і подякували публіці дуже граційно та радісно.

     Аби щойно побачене ліпше запам’яталося читачам, наприкінці заходу працівники відділу масової роботи та естетичного виховання провели для присутніх кілька експрес-вікторин за «Сніговою королевою» та іншими зимовими історіями. Читачі довели, що виставу вони дивилися дуже уважно та й загалом, книжки – речі для них не чужі. Тож малюки відповіли майже на всі хитромудрі запитання ведучої.

002.JPG 003.JPG 004.JPG 005.JPG 006.JPG 007.JPG 008.JPG 009.JPG