background

     Нещодавно наша бібліотека розпочала співпрацю із Центром дитячої творчості ПАТ «АЗОТ». Ми із великим задоволенням поспілкувалися з вихованцями Центру й навіть встигли провести для них кілька заходів.

     Зокрема, 29 вересня нові читачі завітали до бібліотеки, де працівники відділу обслуговування дітей дошкільного віку та учнів 1 – 4 класів, відділу масової роботи та естетичного виховання й інформаційно-бібліографічного відділу організували для них захопливу й змістовну екскурсію. Вихованці Центру ознайомилися з різними залами книгозбірні, дізналися, які саме послуги надають тут читачам і в яких заходах можна взяти участь.

     4 жовтня працівники науково-методичного відділу й відділу обслуговування дітей дошкільного віку та учнів 1 – 4 класів нанесли візит у відповідь: для учасників клубу "MULTIMAKER", що діє в Центрі дитячої творчості ПАТ «АЗОТ», бібліотекарі провели практичне заняття «Літературні жанри як основа дитячої мультиплікації». Після ближчого знайомства з юними мультиплікаторами ми можемо впевнено сказати, що світ літератури для них не новина. Вони непогано орієнтуються в сучасних літературних і кінотенденціях, художніх засобах оформлення тексту, тож під час заняття були активними й зацікавленими співрозмовниками.

002.jpg 003.jpg 004.jpg 005.jpg