background

      Напівжартома-напівсерйозно учні 5-А, 5-Б і 5-В класів СПШ І – ІІІ ступенів № 20 долучилися до одвічного протистояння ст́атей. Хто артистичніший та інтелектуально розвиненіший – чоловіки чи жінки? Чия логіка – єдино правильна? У кого краще розвинена інтуїція? Розібратися в цих та інших дилемах та раз і назавжди з’ясувати, хто ж із них «крутіший», діти намагалися під час батлу «Хлопці VSДівчата». Цю динамічну й дуже веселу «битву» за мотивами популярного телевізійного шоу для них провели працівники відділу обслуговування учнів 5 – 9 класів.

     Розумовими й фізичними м’язами читачі, об’єднані, за логікою, у дві команди, мірялися в шести конкурсах. Парубки і юнки мали на швидкість вирішити завдання й скласти слово-відповідь із «живих» літер; збагнути, чию маску їм довелося приміряти; пригадати мелодії з популярних старих мультфільмів; зобразити за допомогою пантоміми літературних героїв, географічні об’єкти, предмети з кухні, явища природи і (найскладніше) фразеологічні звороти. Ще учасники демонстрували знання одне одного, намагаючись здогадатися, хто з них раніше прокидається у вихідні і як довго кожен вчить уроки. Не лишилася без діла й дитяча ерудиція – блиснути нею гравці мали змогу, коли намагалися зрозуміти, правдиве чи ні твердження озвучує підступна ведуча.

     Результати в змаганні були різними: перемагати траплялося й чоловічим, і жіночим збірним. Правду кажучи, в усіх трьох батлах боротьба була напруженою, й учасникам не раз доводилося звертатися до Пані Справедливості, аби розв’язати спірні моменти. Так що питання, хто з команд – хлопці чи дівчата – най(ліпший, кмітливіший, прудкіший) все одно лишилося відкритим. Утім, як і завжди…

 

002.JPG 003.JPG 004.JPG 005.JPG