background

      Образотворче мистецтво – одне з найдивовижніших творінь людства. Створюючи картину, художник розповідає людям про себе, про свої переживання, думки і почуття. Кожен митець прагне сказати своє нове слово про оточуючий світ, розповісти нам, який він прекрасний.

     Навчити читачів розуміти і цінувати мистецтво покликана виставка робіт відомого черкаського художника П.М. Солощенка «Тимчасове і вічне», розгорнута у картинній галереї відділу масової роботи та естетичного виховання. Чимало користувачів різних вікових груп переглянули роботи художника.

     Бібліотекарі, проводячи огляди виставки, намагаються допомогти дітям подивитися на світ, зображений на картинах, пильними очима художника; тому вони з такою цікавістю вдивляються в швидкі хвилі на Дніпрі, у білий сніг на околиці села, в жовтий осінній буковий ліс та в інші майстерно виконані роботи. Діти ніби читають книгу, в якій художник розповів про те, що він бачив і пам’ятає, про що думає і мріє. Для них – це дійсно щаслива зустріч із мистецтвом живопису, добра нагода навчитися його розуміти.

     Виставка триває. Запрошуємо  всіх бажаючих переглянути її! Світ живопису відкриється і вам!

DSC02935.JPG DSC03220.JPG DSC03251.JPG IMG_0947.JPG